Actueel

 

Unieke kans: werken en verblijven in Domburg

๐–๐ข๐ฅ ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐๐ž๐ณ๐ž ๐ณ๐จ๐ฆ๐ž๐ซ ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐ฏ๐ž๐ซ๐›๐ฅ๐ข๐ฃ๐ฏ๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐ƒ๐จ๐ฆ๐›๐ฎ๐ซ๐ ?
Hotel Duinlust en Hotel Nehalennia zijn 2 kleinschalige hotels met 1 restaurant gelegen direct aan het strand in de mondaine badplaats Domburg. Samen met Restaurant De Domburger in de hoofdstraat van Domburg bieden wij deze unieke vacature aan.


Wie wil er nu niet werken in tijden dat het goed vertoeven is aan de kust en daarbij ook nog geld verdienen? Wij bieden deze vacature met slaapplaats aan! Tegen een kleine vergoeding is er een mogelijkheid tot het overnachten in een kamer met privรฉ badkamer in een van onze hotels gedurende je werkzame tijd.
Onze gasten zijn voornamelijk Duitse en Nederlandse toeristen en in onze keukens gaan we uit van mooie basisproducten zonder liflafjes.
Onze keukens zijn geopend tussen 12:00-21:00 uur en we werken met 1 shift.

 

Wij bieden jou;

  • Een gezellige werkplek + overnachtingsplek!
  • Knappe collegaโ€™s ( bijna allemaal ;-) )
  • Salaris boven horeca-cao
  • Seizoen contract voor bespreekbare uren

Dus....Ben jij niet vies van een beetje hard werken en heb jij zin om onze restaurantgasten een leuke tijd te bezorgen en vooral om in een gezellige werkomgeving te werken en veel lol te maken. (Heb je dat niet? Reageer dan toch ook maar!)

Soort dienstverband: Fulltime, Tijdelijk

Salaris: โ‚ฌ1.800,00 - โ‚ฌ2.200,00 per maand

 

 

 

Update dinsdag 1.3.2022

Vanaf dinsdag 1 maart voeren wij betaald parkeren in voor onze gasten. Door een beleidswijziging bij de gemeente Veere is het voor ons niet meer mogelijk parkeerplaatsen te huren bij de gemeente en zijn wij genoodzaakt deze prive te huren. Daadoor kunnen wij de kosten niet meer in de kamerprijs verwerken en moeten wij deze extra berekenen. Dit houd in dat wij 2 opties hebben tot het bijhuren van een parkeerplaats bij uw kamer. De eerste optie is een parkeerplaats in de nabijheid van het hotel voor โ‚ฌ 7,50 per dag, de 2e optie is een plaats op ongeveer 100 meter van het hotel voor โ‚ฌ 3,50 per dag. 

 

Update zaterdag 25.2.2022

 

Vanaf vandaag, zaterdag 25.2.2022 zijn er geen coronamaatregelen in de horeca van kracht. Dit houd in dat u zonder mondmastker, Corona toegansbewijs of negatieve test onze accommodatie kunt bezoeken. Ook is afstand maatregel niet meer van kracht. Enkel op het vliegveld dient een mondmasker gedragen te worden.