Attentie!

Vanaf begin 2024 zal er gestart worden met de sloop van het naburige hotel Nehalennia. Dit houd in dat er vanaf deze datum voor de komende 1,5 jaar gedurende maandag tot vrijdag sloop en bouw overlast zal zijn. Via deze weg laten wij u weten dat wij hiervoor niet verantwoordelijk zijn en iedere reservering is daarmee op eigen risico. Reclamaties zijn hiermee ongegrond en compensaties naar aanleiding hiervan zullen niet worden uitgekeerd.

Actueel

Update 1-1-2024

De planning is dat er in maart 2024 begonnen zal worden met de sloop van het naburige hotel Nehalennia.  Dit houd in dat er vanaf deze datum voor de komende 1,5 jaar gedurende maandag tot vrijdag sloop en bouw overlast zal zijn. Via deze weg laten wij u nogmaals weten dat wij hiervoor niet verantwoordelijk zijn en iedere reservering is daarmee op eigen risico. Reclamaties zijn hiermee ongegrond en compensaties naar aanleiding hiervan zullen niet worden uitgekeerd.

 

Update dinsdag 1.11.2022

Ons restaurant zal met ingang van 2023 niet meer geopend zijn. Wij gaan ons volledig concentreren op de nieuwbouw van het overgenomen naburige Hotel Nehalennia. Tot aan 1 januari 2023 zullen er beperkte openingstijden gelden in het restaurant, dit in verband met de uitstroom van ons huidige personeel en stille periode die wij vanaf nu ingaan. Hou daarom goed onze website en socials in de gaten voor de actuele stand van zaken!

 

Update dinsdag 1.3.2022

Vanaf dinsdag 1 maart voeren wij betaald parkeren in voor onze gasten. Door een beleidswijziging bij de gemeente Veere is het voor ons niet meer mogelijk parkeerplaatsen te huren bij de gemeente en zijn wij genoodzaakt deze prive te huren. Daadoor kunnen wij de kosten niet meer in de kamerprijs verwerken en moeten wij deze extra berekenen. Dit houd in dat wij 2 opties hebben tot het bijhuren van een parkeerplaats bij uw kamer. De eerste optie is een parkeerplaats in de nabijheid van het hotel voor € 7,50 per dag, de 2e optie is een plaats op ongeveer 100 meter van het hotel voor € 3,50 per dag. 

 

Update zaterdag 25.2.2022

 

Vanaf vandaag, zaterdag 25.2.2022 zijn er geen coronamaatregelen in de horeca van kracht. Dit houd in dat u zonder mondmastker, Corona toegansbewijs of negatieve test onze accommodatie kunt bezoeken. Ook is afstand maatregel niet meer van kracht. Enkel op het vliegveld dient een mondmasker gedragen te worden.