Attentie!

Vanaf begin 2024 zal er gestart worden met de sloop van het naburige hotel Nehalennia. Dit houd in dat er vanaf deze datum voor de komende 1,5 jaar gedurende maandag tot vrijdag sloop en bouw overlast zal zijn. Via deze weg laten wij u weten dat wij hiervoor niet verantwoordelijk zijn en iedere reservering is daarmee op eigen risico. Reclamaties zijn hiermee ongegrond en compensaties naar aanleiding hiervan zullen niet worden uitgekeerd.

Algemene voorwaarden

Onderstaand treft u de voorwaarden aan die bij annulering van kracht zijn. De getoonde bedragen en percentages dienen door u te worden betaald.

Vooruitbetaling: ongeveer 35% van het totaalbedrag binnen 7/14 dagen over te maken en wordt gevraagd tot uiterlijk 14 dagen vóór de dag van aankomst en is niet restitueerbaar.

Bij annulering tot 14 dagen vóór de aankomstdatum worden geen extra kosten in rekening gebracht (behalve de vooruitbetaling).

Bij annulering daarna of indien u niet komt opdagen (no-show) wordt de totale reservering in rekening gebracht.

Op dit moment is het duidelijk in wat voor omstandigheden waarin de wereld zich bevind, daarom is het vanaf 1 Mei 2020 het maken van een reservering volledig op eigen risico.

Wij zullen, zonder uitzondering, onze voorwaarden hanteren, ook bij het uitbreken van een eventuele 2e of 3e Corona golf.

Dat houd in dat een kostenvrije annulering of verschuiving niet mogelijk is.