FORGOT YOUR DETAILS?

Restaurant Duinlust

Wie in Zeeland is, eet vis. Maar ook voor vlees of vegetarische gerechten deinzen wij niet terug. Kortom: In ons restaurant kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner in een prettige ambiance. Laat u eens verrassen door onze met zorg bereide gerechten en aantrekkelijke prijsstelling.

Ons restaurant is in de zomermaanden iedere dag geopend vanaf 12:00 tot 17:00 voor de lunch en vanaf 18:00 voor diner.  Vanaf november is ons restaurant de dinsdag en woensdag gesloten. Naast onze dinerkaart serveren wij een wisselend 3-gangen dagmenu voor €22,50.

Voor de gasten die een arrangement boeken is dit 3-gangen dagmenu inclusief in het arrangement. Mocht u toch van de a la carte kaart willen bestellen dan kan dat natuurlijk ook. U betaalt dan een kleine toeslag voor ieder gerecht afhankelijk van uw keuze.

U kunt direct in het hotel reserveren of  telefonisch via 0118-582 943

Openingstijden feestdagen:

Gesloten maandag 24 december

1e en 2e kerstdag Brunch van 11:30 tot 15:00

31 december geopend tot 22:00

Tussen kerst en oudejaarsavond serveren wij ons Happy New Year Menu. Dit menu is het enige wat op oudejaarsavond geserveerd wordt. Wij bieden op deze avond geen dagmenu en a la carte aan.

Happy New Year Menu 2018

GEROOKTE EENDENBORST MET FRISSE CHINESE SALADE EN SINAASAPPEL/SOJA DRESSING

of

TARTAAR VAN HARING, ZALMEITJES, GRANNY SMITH SCHUIM EN RODE BIETEN MERENGUE

***

BOUILLON VAN BOSPADDENSTOELEN MET GEBAKKEN PADDENSTOELEN, BOSUI EN TRUFFELCROUTONS 

OF

GARNALENBISQUE MET LIMOEN CRÈME FRAÎCHE EN GARNALEN  

******

GEBAKKEN GRIETFILET MET PADDENSTOELEN EN ZUURKOOL, AARDAPPELPUREE MET PARMEZAANSE KAAS, RODE BIETENCRÈME EN SAUS VAN PROSECCO

OF

IN RAS EL HANOUT GEBAKKEN HERTENBIEFSTUK, DADEL/VIJGEN CHUTNEY, PASTINAAK/BIESLOOK MOUSSELINE, RODE KOOL, POLENTA EN KNOFLOOK/KARAMEL JUS

***

CHOCO DESSERT VAN DE CHEF

 

 

Fotoindruk

TOP